Χρηστος ΣταμοςΟνομάζομαι  Χρηστος Σταμος.
Ειμαι ψυχολόγος στο επάγγελμα, και σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης .
Ειμαι μέλος του Hypnotic Coaching Evolution  και EFT  association.
Μέλος του European Tranformational Council.
Εχω παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής απο τους πιο επιφανείς  και πετυχημένους δασκάλους όπως ( Jim Rohn, Tony Robbins, Darren Hardy, John Assaraf).
Η αγαπη μου για τον συνάνθρωπο με ώθησε απο μικρό παιδι να να αγαπήσω και να ασχοληθώ με την ψυχολογία, προκειμένου να βοηθώ ανθρώπους ως αυτοσκοπό.
Απέρριψα την στείρα Πανεπιστημιακή εκπαίδευση που προσεγγίζει τον άνθρωπο ως στατικό όν που υπάγεται σε αδιάρητους νομούς κανόνες και συμπεριφορές, ακολουθώντας το ένστικτο, την λογική και την αγάπη για το μεγαλείο της ανθρώπινης ψυχής.
Το μονοπάτι αυτο με οδήγησε σε αυτο που είμαι σήμερα, σε θέση να μπορω ευθαρσώς και με περισεια να πω “Μπορω να βοηθήσω, Δώστε μου την ευκαιρία”.
Προσεγγίζοντας με δέος και σεβασμό τους “φίλους ” και οχι ασθενείς αφιερώνω τις πρώτες μου συναντήσεις  μαζι τους στο να τους ακούσω προσεκτικά .
Χρησιμοποιώντας μια δικη μου μέθοδο στήριξης και ανάλυσης , δεν εγκλωβίζομαι  σε  ιατρεία και δερμάτινες καρέκλες , αλλα  σε χώρους που να δημιουργούν τις προϋποθέσεις ωστε να ανοίγουμε την καρδια μας και να αλλάζουμε τον τροπο σκέψης μας.
Η λύση των όποιων  θεμάτων έχουν προκύψει ,άποψη μου ειναι πως βρίσκεται μεσα μας, στο μυαλό μας , και εκει ειναι που ,και προσπαθώ να αντιμετωπίσω το εσωτερικό αίτιο , που ευθύνεται για την όποια προσωρινή ζημιά  εχει γινει.
Καθε περίπτωση ειναι ξεχωριστή, όλες ομως εχουν ενα κοινό χαρακτηριστικό.
Την ανάγκη για αγαπη και αγνό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο μας, κάτι δυστυχώς που σπανίζει σήμερα στις μέρες μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *