Ολα έρχονται σε εμας μέσα απο τον πιο συμαντικό νόμο της φύσης” Τον Νόμο της Ελξης”.Καθε προδευτικος και πνευματικος δάσκαλος έχει προσπαθήσει να διδάξει αυτο τον νόμο.

Μπορεί να λέγεται πως <<ότι έσπειρες θα θερίσεις η ότι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς, η η κάθε δράση έχει μια όμοια η αντίθετη δράση>> αλλά όλοι όμως αναφέρονται το ίδιο πράγμα. Ο νόμος είναι απόλυτος. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα σου και τον χαρακτήρα σου, τα θρησκευτικά σου πιστεύω η αν είσαι καλός η κακός άνθρωπος.

Ο νόμος τους αγγίζει όλους. Είναι εξίσου αληθινός όπως ο Νόμος της βαρύτητας. Πριν ανακαλυφθεί ο νόμος της βαρύτητας κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε. Και όμως όλοι επηρεαζόνταν από αυτόν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Νόμο της Ελξης. Σχεδόν κανείς δεν ξέρει πως λειτουργεί, και όμως  όλοι επηρεάζονται από αυτόν. Και εξαιτίας της άγνοιας τους οι πιο πολλοί γίνονται μάρτυρες γεγονότων που θα προτιμούσαν  να μην έχουν στην ζωή τους.

Οι πιο πολλοί από εμάς ζούμε καθημερινά αρνούμενοι πως  εμείς είμαστε η αιτία των αρνητικών βιωμάτων μας η για το ότι δεν έχουμε αυτό που θέλουμε.  Αυτή η έλλειψη υπευθυνότητας κρατά τους πιο πολλούς κολλημένους εκεί που είναι. Για την ακρίβεια οι πιο πολλοί θα έβρισκαν δικαιολογίες για ποιό λόγο δεν έχουν αυτό που θέλουν παρά για αυτό που θέλουν. Ωστόσο αν υιοθετήσεις την ιδέα ότι είσαι υπεύθυνος  για ότι συμβαίνει στη ζωή σου και αναγνωρίσεις ότι οι σκέψεις σου προέρχονται μόνο από εσένα , μπορείς να αλλάξεις όλες τις συνθήκες και τις καταστάσεις , που σε κρατούν από το να κατακτήσεις ότι πραγματικά επιθυμείς στην ζωή σου.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως είμαστε δημιουργοί. Για την ακρίβεια δεν έχουμε επιλογή για το ποτέ η αν δημιουργούμε. Γιατί δημιουργούμε συνεχώς.  Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι. Ωστόσο έχουμε επιλογή για το τι δημιουργούμε. Δυστυχώς όμως οι πιο πολλές δημιουργίες στις ζωές των ανθρώπων γίνονται ασυνείδητα . Γιατί πολλοί νιώθουν πως η ζωή τους είναι χωρίς έλεγχο, και πιστεύουν πως τα πράγματα απλώς τους συμβαίνουν. Ο λόγος όμως που πιστεύουμε κάτι τέτοιο είναι γιατί δεν καταλαβαίνουμε πως ο Νόμος της Έλξης τελικά λειτουργεί.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως ο Νόμος της Έλξης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την σκέψη μας και τον τρόπο που νιώθουμε αυτή  τη σκέψη.

Αν το καλοσκεφτούμε υπάρχουν μονό δυο καταστάσεις σκέψης που μπορούμε να βρεθούμε. Η μια είναι φόβος και η άλλη είναι πίστη. ΟΙ σκέψεις μας λοιπόν  παίρνουν δύναμη και υλοποιούνται από το αν ενισχύουμε τη σκέψη μας με φόβο η  με θάρρος. Όταν ανησυχείς λειτουργείς σε κατάσταση φόβου και αυτό που δεν θέλεις να σου συμβεί σου συμβαίνει. Και τότε λες μέσα σου <<βλέπεις.. , στο έλεγα ότι θα συμβεί.>> Έτσι επιβεβαιώνεσαι ξανά και αρχίζεις πάλι όλη την διαδικασία της αμφισβήτησης ξανά από την αρχή .Όταν όμως λειτουργείς με πίστη ενεργοποιείς  τα πράγματα που επιθυμείς και τα υλοποιείς.

Πόση ώρα και ενέργεια λοιπόν ξοδεύεις για πράγματα που δεν έχουν συμβεί η που δεν θα ήθελες να συμβούν? Για παράδειγμα ρίξε μια ματιά στη ζωή σου τώρα. Πόσες σκέψεις που κάνεις έχουν σχέση με το παρελθόν η με το μέλλον? Αν είσαι σαν τους πιο πολλούς θα έλεγα πως η πλειοψηφία των σκέψεων σου προέρχεται από  το παρελθόν  η επικεντρώνεται σε κάποιο φανταστικό μελλοντικό συμβάν που δεν θέλεις να συμβεί

 

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι όσο σκεφτόμαστε κάτι άσχημο  η όσο αμυνόμαστε ενάντια σε κάτι , αυτό εμφανίζεται στην ζωή μας. Όσο πιο πολύ το σκεφτόμαστε και όσο πιο πολύ προετοιμαζόμαστε για αυτό βάζοντας φυσικά και το απαραίτητο συναίσθημα του φόβου και της ανησυχίας, έλκουμε ακριβώς αυτό που φοβόμαστε. Όσο πιο πολύ αμυνόμαστε η  φοβόμαστε , τόσο πιο δυνατή γίνεται και έλξη του  υποκειμένου. Του δίνουμε ζωή.

Κοιτάζοντας τη ζωή σου , αν βλέπεις κάπου έλλειψη, πρέπει να καταλάβεις ότι αυτή η έλλειψη υπάρχει για ένα μονό λόγο.Διαλεξες σκέψεις που δεν είναι σε αρμονία με τον αληθινό σου σκοπό.  Αν όμως βάλεις τον εαυτό σου σε μια τροχιά , να επιτρέπεις μόνο σκέψεις χαρας , αφθονίας, ασφάλειας, αγάπης ,το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να πιστεύεις πως ότι και να γίνει, αυτό που επιθυμείς  θα εμφανιστεί στην ζωή σου . Δεν γίνεται διαφορετικά.

Όταν καταλάβεις πραγματικά πως εμφανίζονται όλα στη ζωή σου , είσαι ελεύθερος για πάντα από ανησυχίες και φόβους για το τι μπορεί να σου συμβεί ή να σου κάνουν .Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για οικονομικά θέματα, την  κυβέρνηση , τους γονείς σου την  δουλειά η την καριέρα σου, η ότι άλλο μπορεί να φοβάσαι. Γιατί εσύ ορίζεις την ζωή σου όπως εσύ πραγματικά θέλεις.

Θα πρέπει είδη να κατάλαβες ότι δεν μπορεί να σου συμβεί τίποτε στην ζωή αν δεν το προσκαλέσεις μέσα από τις σκέψεις σου και τις ανησυχίες σου . Συναισθήματα όπως μίσος , ανησυχία, ζήλεια  φθόνος είναι οι συχνότητες στις οποίες  βρίσκονται οι πιο πολλοι άνθρωποι . Γιαυτο και ο κόσμος μας είναι ένα χάλι. Έχει επίσης αποδειχτεί πως ότι κάνεις στους άλλους, θα καταλήξεις τελικά να κάνεις το ίδιο και στον εαυτό σου.

Αφού γνωρίζεις τώρα πια πως για όλα υπάρχει η αιτία και το αποτέλεσμα , ρώτησε ξεκάθαρα τον εαυτό σου. Ποιό είναι το αποτέλεσμα από αυτά που σκέφτομαι – λέω- και κάνω αυτή τη στιγμή ? Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι αυτό η ίδια σου η καθημερινότητα .

Όταν μάθεις να λειτουργείς τον Νόμο της έλξης θα δεις ξεκάθαρα πως τίποτε  από αυτά που βιώνεις δεν  είναι τυχαίο. Γίνεται για κάποιο λόγο.  Και οφείλεται σε σένα. Μάθε λοιπόν  να χειρίζεσαι τη σκέψη σου και θα έλξεις τα πάντα στη ζωή σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να μάθεις να χρησιμοποιείς και να ζεις καθημερινά με τον Νόμο της έλξης , έλκοντας αφθονια , λεφτά και αγάπη στη ζωή σου το μυστικό βρίσκεται εδώ.

View List on List.ly