Blog

Blog Post

13/06/2015
christos

Νομος της Ελξης

Ολα έρχονται σε εμας μέσα απο τον πιο συμαντικό νόμο της φύσης” Τον Νόμο της Ελξης”.Καθε προδευτικος και πνευματικος δάσκαλος έχει προσπαθήσει να διδάξει αυτο τον νόμο.

Μπορεί να λέγεται πως <<ότι έσπειρες θα θερίσεις η ότι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς, η η κάθε δράση έχει μια όμοια η αντίθετη δράση>> αλλά όλοι όμως αναφέρονται το ίδιο πράγμα. Ο νόμος είναι απόλυτος. Δεν έχει να κάνει με την προσωπικότητα σου και τον χαρακτήρα σου, τα θρησκευτικά σου πιστεύω η αν είσαι καλός η κακός άνθρωπος.

Ο νόμος τους αγγίζει όλους. Είναι εξίσου αληθινός όπως ο Νόμος της βαρύτητας. Πριν ανακαλυφθεί ο νόμος της βαρύτητας κανείς δεν ήξερε ότι υπήρχε. Και όμως όλοι επηρεαζόνταν από αυτόν.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Νόμο της Ελξης. Σχεδόν κανείς δεν ξέρει πως λειτουργεί, και όμως όλοι επηρεάζονται από αυτόν. Και εξαιτίας της άγνοιας τους οι πιο πολλοί γίνονται μάρτυρες γεγονότων που θα προτιμούσαν να μην έχουν στην ζωή τους.

Οι πιο πολλοί από εμάς ζούμε καθημερινά αρνούμενοι πως εμείς είμαστε η αιτία των αρνητικών βιωμάτων μας η για το ότι δεν έχουμε αυτό που θέλουμε. Αυτή η έλλειψη υπευθυνότητας κρατά τους πιο πολλούς κολλημένους εκεί που είναι. Για την ακρίβεια οι πιο πολλοί θα έβρισκαν δικαιολογίες για ποιό λόγο δεν έχουν αυτό που θέλουν παρά για αυτό που θέλουν. Ωστόσο αν υιοθετήσεις την ιδέα ότι είσαι υπεύθυνος για ότι συμβαίνει στη ζωή σου και αναγνωρίσεις ότι οι σκέψεις σου προέρχονται μόνο από εσένα , μπορείς να αλλάξεις όλες τις συνθήκες και τις καταστάσεις , που σε κρατούν από το να κατακτήσεις ότι πραγματικά επιθυμείς στην ζωή σου.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις πως είμαστε δημιουργοί. Για την ακρίβεια δεν έχουμε επιλογή για το ποτέ η αν δημιουργούμε. Γιατί δημιουργούμε συνεχώς. Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι. Ωστόσο έχουμε επιλογή για το τι δημιουργούμε. Δυστυχώς όμως οι πιο πολλές δημιουργίες στις ζωές των ανθρώπων γίνονται ασυνείδητα . Γιατί πολλοί νιώθουν πως η ζωή τους είναι χωρίς έλεγχο, και πιστεύουν πως τα πράγματα απλώς τους συμβαίνουν. Ο λόγος όμως που πιστεύουμε κάτι τέτοιο είναι γιατί δεν καταλαβαίνουμε πως ο Νόμος της Έλξης τελικά λειτουργεί.

Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως ο Νόμος της Έλξης είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την σκέψη μας και τον τρόπο που νιώθουμε αυτή τη σκέψη.

Αν το καλοσκεφτούμε υπάρχουν μονό δυο καταστάσεις σκέψης που μπορούμε να βρεθούμε. Η μια είναι φόβος και η άλλη είναι πίστη. ΟΙ σκέψεις μας λοιπόν παίρνουν δύναμη και υλοποιούνται από το αν ενισχύουμε τη σκέψη μας με φόβο η με θάρρος. Όταν ανησυχείς λειτουργείς σε κατάσταση φόβου και αυτό που δεν θέλεις να σου συμβεί σου συμβαίνει. Και τότε λες μέσα σου <<βλέπεις.. , στο έλεγα ότι θα συμβεί.>> Έτσι επιβεβαιώνεσαι ξανά και αρχίζεις πάλι όλη την διαδικασία της αμφισβήτησης ξανά από την αρχή .Όταν όμως λειτουργείς με πίστη ενεργοποιείς τα πράγματα που επιθυμείς και τα υλοποιείς.

Πόση ώρα και ενέργεια λοιπόν ξοδεύεις για πράγματα που δεν έχουν συμβεί η που δεν θα ήθελες να συμβούν? Για παράδειγμα ρίξε μια ματιά στη ζωή σου τώρα. Πόσες σκέψεις που κάνεις έχουν σχέση με το παρελθόν η με το μέλλον? Αν είσαι σαν τους πιο πολλούς θα έλεγα πως η πλειοψηφία των σκέψεων σου προέρχεται από το παρελθόν η επικεντρώνεται σε κάποιο φανταστικό μελλοντικό συμβάν που δεν θέλεις να συμβεί

Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι ότι όσο σκεφτόμαστε κάτι άσχημο η όσο αμυνόμαστε ενάντια σε κάτι , αυτό εμφανίζεται στην ζωή μας. Όσο πιο πολύ το σκεφτόμαστε και όσο πιο πολύ προετοιμαζόμαστε για αυτό βάζοντας φυσικά και το απαραίτητο συναίσθημα του φόβου και της ανησυχίας, έλκουμε ακριβώς αυτό που φοβόμαστε. Όσο πιο πολύ αμυνόμαστε η φοβόμαστε , τόσο πιο δυνατή γίνεται και έλξη του υποκειμένου. Του δίνουμε ζωή.

Κοιτάζοντας τη ζωή σου , αν βλέπεις κάπου έλλειψη, πρέπει να καταλάβεις ότι αυτή η έλλειψη υπάρχει για ένα μονό λόγο.Διαλεξες σκέψεις που δεν είναι σε αρμονία με τον αληθινό σου σκοπό. Αν όμως βάλεις τον εαυτό σου σε μια τροχιά , να επιτρέπεις μόνο σκέψεις χαρας , αφθονίας, ασφάλειας, αγάπης ,το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να χαλαρώσεις και να πιστεύεις πως ότι και να γίνει, αυτό που επιθυμείς θα εμφανιστεί στην ζωή σου . Δεν γίνεται διαφορετικά.

Όταν καταλάβεις πραγματικά πως εμφανίζονται όλα στη ζωή σου , είσαι ελεύθερος για πάντα από ανησυχίες και φόβους για το τι μπορεί να σου συμβεί ή να σου κάνουν .Δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια για οικονομικά θέματα, την κυβέρνηση , τους γονείς σου την δουλειά η την καριέρα σου, η ότι άλλο μπορεί να φοβάσαι. Γιατί εσύ ορίζεις την ζωή σου όπως εσύ πραγματικά θέλεις.

Θα πρέπει είδη να κατάλαβες ότι δεν μπορεί να σου συμβεί τίποτε στην ζωή αν δεν το προσκαλέσεις μέσα από τις σκέψεις σου και τις ανησυχίες σου . Συναισθήματα όπως μίσος , ανησυχία, ζήλεια φθόνος είναι οι συχνότητες στις οποίες βρίσκονται οι πιο πολλοι άνθρωποι . Γιαυτο και ο κόσμος μας είναι ένα χάλι. Έχει επίσης αποδειχτεί πως ότι κάνεις στους άλλους, θα καταλήξεις τελικά να κάνεις το ίδιο και στον εαυτό σου.

Αφού γνωρίζεις τώρα πια πως για όλα υπάρχει η αιτία και το αποτέλεσμα , ρώτησε ξεκάθαρα τον εαυτό σου. Ποιό είναι το αποτέλεσμα από αυτά που σκέφτομαι – λέω- και κάνω αυτή τη στιγμή ? Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι αυτό η ίδια σου η καθημερινότητα .

Όταν μάθεις να λειτουργείς τον Νόμο της έλξης θα δεις ξεκάθαρα πως τίποτε από αυτά που βιώνεις δεν είναι τυχαίο. Γίνεται για κάποιο λόγο. Και οφείλεται σε σένα. Μάθε λοιπόν να χειρίζεσαι τη σκέψη σου και θα έλξεις τα πάντα στη ζωή σου. Αν χρειάζεσαι βοήθεια για να μάθεις να χρησιμοποιείς και να ζεις καθημερινά με τον Νόμο της έλξης , έλκοντας αφθονια , λεφτά και αγάπη στη ζωή σου το μυστικό βρίσκεται εδώ.

Last updated by .

19/05/2014
christos

Πως Να Αλλάξεις Την Ζωή Σου

Συναισθήματα

Τα συναισθήματα είναι ότι πιο δυνατό έχουμε μέσα μας.
Χρησιμοποιώντας τα συναισθήματα εμείς οι άνθρωποι , μπορούμε να εκτελέσουμε τις πόσο ηρωικές πράξεις , όπως και τις πιο βάρβαρες πράξεις.
Τα συναισθήματα είναι στην ουσία το καύσιμο και το μυαλό ο πιλότος , τα οποία όταν συνδυαστούν ωθούν το σκάφος της προόδου του πολιτισμού μας.

Όμως ποιος είναι εκείνα τα συναισθήματα που στην πραγματικότητα μας ωθούν ώστε να εκτελούμε τις πράξεις?
Υπάρχουν τρία βασικά συναισθήματα, το κάθε ένα ξεχωριστά μπορεί να πυροδοτήσει την πιο απίστευτη δραστηριότητα. Την μέρα εκείνη που θα επιτρέψεις σε αυτά τα συναισθήματα να γίνουν το καύσιμο των επιθυμιών σου, εκείνη την ημέρα μπορείς να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου.

Απέχθεια

Η απέχθεια η αποστροφή ,μπορεί να αλλάξει δραματική την ζωή ενός ατόμου. Το άτομο που νιώθει απέχθεια η έχει φτάσει στο σημείο μηδέν , έχει φτάσει στο σημείο που δεν έχει γυρισμό . Τότε αυτός η αυτή είναι έτοιμος να πετάξει τα γάντια από τον αγώνα, και να πει αρκετά, δεν πάει άλλο. Έτσι βγαίνουν παραγωγικές πράξεις μέσα από το συναίσθημα της αποστροφής.

Αποφασιστικότητα

ΟΙ πιο πολλοί από μας χρειαζόμαστε να στριμωχτούμε άσχημα , για να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι. Και όταν στριμωχτούμε τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα συναισθήματα που μας προκαλούν πονοκέφαλο, άλλες φορές ταχύ καρδιά και άλλες φορές μας ξεβολεύουν τόσο που δεν μας κολλά ύπνος την νύχτα.

Παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις μπορεί να οδηγηθούμε σε μια σημαντική εσωτερική διαμάχη. Αντιμαχόμενα συναισθήματα , το καθένα για τους δικούς του λόγους, συνθέτουν ένα σκηνικό μάχης μέσα στο μυαλό μας. Και εμείς πρέπει να αποφασίσουμε για το τι θα γίνει. Ότι και να γίνει όμως ένα είναι το σίγουρο, πως πρέπει να πάρεις μια απόφαση . Είναι προτιμότερο να πάρεις μια λάθος απόφαση παρά να μην κάνεις τίποτε.

Επιθυμία

Πως μπορεί κανείς να αναπτύξει την επιθυμία?
Νομίζω πως δεν μπορώ να απαντήσω κατευθείαν αυτή την ερώτηση γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ξέρω όμως δυο πράγματα για τις επιθυμίες.

Πως πηγάζουν από μέσα και όχι από έξω
Πως μπορεί να ενεργοποιηθούν και από εξωτερικούς παράγοντες.

Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να ενεργοποιήσει της επιθυμίες μας . Αρκεί να ξέρεις τι θες και που στοχεύεις . Και να αποφασίσεις να μην τα παρατήσεις ποτέ . Ναι . Υποσχέσου στον εαυτό σου να μην τα παρατήσεις ποτέ.

Υπάρχει ένα μήνυμα σε όλα αυτά που προανέφερα. Ρωτά τον εαυτό σού´´ πόσο πρέπει να προσπαθήσω για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα ´´? προτείνω να απαντήσεις , ´´ όσο χρειάζεται´. Αυτό σημαίνουν αυτά τα 3 συναισθήματα .

Last updated by .