Τι Είναι η Επιτυχία?

Κάποιος μου είπε μια φορά πως η επιτυχία δεν είναι τα πάντα , και τώρα αρχίζω να κατανοώ  τι εννοούσε. Πιστεύω παρόλα αυτά πως εννοούσε πως τα λεφτά δεν είναι τα πάντα, και φυσικά συμφωνώ με αυτό. Πιστεύω όμως πως η Η Eπιτυχία Eίναι τα Πάντα.

Πρώτα από όλα με όλα αυτά που συμβαίνουν στις ημέρες μας , με το τσουνάμι της οικονομικής κρίσης  να χτυπά αλύπητα την πόρτα της κάθε επιχείρησης και κάθε οικογένειας , για να επιβιώσεις πρέπει να επιτύχεις . Φυσικό δεν είναι? Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις εποχές του χρόνου όπως προσαρμόζεται ο γεωργός στο χωράφι , και ν α μάθουμε να τις χρησιμοποιούμε μαζί το σπόρο  το χώμα  και την βροχή σαν την ευκαιρία    για να φυτέψουμε την οικονομική μας ευημερία.   SUCCESS

 

Δεύτερον  , πρέπει να  πετύχουμε να προκόψουμε σε όλους  τους τομείς της ζωής μας .  Μια εύστοχη ερώτηση που θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε κάποιον είναι « Αν μπορούσες να έχεις καλυτέρα αποτελέσματα , θα ήθελες? Αν μπορούσες να βελτιώσεις την υγεία σου θα το έκανες? Αν μπορούσες να αυξήσεις το εισόδημα σου και να δώσεις πιο πολλά , θα το έκανες?» .

 

Η επιτυχία δεν είναι ένας απλός προορισμός , και αυτό είναι. Επιτυχία είναι να  βελτιώνεσαι σε όλες τις πτυχές της ζωής σου και να μπορείς στο τέλος της ημέρας η του χρόνου να πεις με ευχαρίστηση  « έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για μένα και την οικογένεια μου , τη δουλειά μου και την υγεία μου.» Πιστεύω πως αυτό είναι το είδος της επιτυχίας που αξίζει να αξίζει να πολεμήσουμε να  αποκτήσουμε , και θα έπρεπε όλοι να παλέψουμε για αυτό.

 

Αξίζει να τονίσω πως αναφέρει και στην Βίβλο πως πρέπει να παλεύουμε για την τελειότητα και  ας μην μπορούμε να την πετύχουμε. Αυτό που μετράει είναι ο αγώνας και η προσπάθεια για τελειότητα , να γινόμαστε  καλύτεροι μέρα με την ημέρα χρόνο με τον χρόνο στις κουβέντες μας , στην υγεία μας στην οικογένεια μας , στην κοινωνία.

Κατά την δική μου άποψη , αυτό σημαίνει επιτυχία.

Last updated by .