Η απάντηση για το Πως να βγάλεις λεφτά βρίσκεται στο κεφάλι σου.

 

Το πόσα λεφτά θα βγάλεις εξαρτάται από σένα. . Σωστά, εσύ αποφασίζεις πόσα θα βγάλεις. Και ο μόνος λόγος που δεν κάνεις τα λεφτά που θες είναι γιατί νομίζεις πως πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να δουλέψεις πολλά χρόνια ότι δεν θα μπορέσεις ποτέ να βγάλεις τα λεφτά που θες.

 

Βλέπεις δεν πιστεύεις πραγματικά ότι μπορείς να βγάλεις πιο πολλά. Μπορεί να θέλεις αλλά πραγματικά δεν το πιστεύεις.

 

Και όσο δεν το πιστεύεις , δεν θα βγάλεις ποτέ τα λεφτά που θές. Και αυτό συμβαίνει επειδή το μυαλό σου δημιουργεί για σένα την ζωή σου βάσει των πιστεύω σου.

 

Σε σπρώχνει σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που αντικατοπτρίζουν τα πιστεύω σου. Οι σκέψεις που κάνεις και τα πιστεύω σου σε οδηγούν εκεί που δεν θες . Και όμως γίνεται στα αλήθεια. Σκέψεις όπως “δεν έχω λεφτά” ” είναι δύσκολο να βγάλω λεφτά” “Μόνο με κλεψιές βγάζεις λεφτά σήμερα” είναι μερικές από τις σκέψεις που όλη μέρα ο εγκέφαλος σου πλάθει και δημιουργεί.

 

Αν δεν έχεις τα λεφτά που θέλεις τότε έχεις σκέψεις και πιστεύω που είναι περιοριστικά, και σε μπλοκάρουν να βγάλεις λεφτά.

 

Όσο έχεις αυτό τον προγραμματισμό στο κεφάλι σου θα συνεχίσεις να παλεύεις και να δουλεύεις σκληρά για να βγάλεις λεφτά.

Δεν φταις εσύ . Έτσι προγραμματίστηκες χωρίς να το καταλάβεις ίσως και από την παιδική σου ηλικία.

 

Μήπως μεγαλώνοντας στο σπίτι άκουγες τους γονείς σου να μαλώνουν για τα λεφτά η να λένε ότι όποιος έχει λεφτά είναι κακός η κλέφτης?

 

Το μυαλό σου ακολουθάει αυτές τις εντολές που του δίνεις . Αν οι εντολές που έχει είναι τα παραπάνω και πολλά ακόμη τότε συνεχίζει να σου φέρνει μια από τα ίδια.

 

Υπάρχει τρόπος να βγάλεις λεφτά. Και δεν είναι τόσο δύσκολος όσο φαντάζεσαι. Απλώς πρέπει να δώσεις τις κατάλληλες εντολές στο μυαλό σου για να σου φέρει αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

 

Αν επιθυμείς πραγματικά να αποκτήσεις όλα όσα ονειρευόσουν… μπορώ να σε βοηθήσω.

 

Το να έχεις πιο πολλά λεφτά δεν θα σου αγοράσει ευτυχία , αλλά θα σε βοηθήσει να κάνεις πράγματα που δεν μπορείς να κάνεις τώρα.