Ο σκοπός μου

DEPRESSION2Μετα απο πολυετή εμπειρία και μελέτη πάνω στο γνωστικό αντικείμενο της ψυχολογίας και της σχέσης μυαλού και σώματος ,στόχος μου και σκοπός μου είναι ο άνθρωπος και η προσωπική του μεταμόρφωση.
Στόχος μου πρωτίστως είναι να εμφυσήσω στους συνανθρώπους  μου την μοναδικότητα και την πραγματική τους αξία,  την οποία κάποιοι σκοπίμως η άθελα τους αμφισβήτησαν και εξαφάνισαν σε προηγούμενο χρόνο.
Υπάρχει ένα παλιό ρητό που λέει, “δώσε ένα ψάρι στον συνάνθρωπο σου και τάισε τον για μια μέρα. Μάθε τον να ψαρεύει και τον τάισε για μια ολόκληρη ζωή.”
Εγώ ειμαι εδώ για να μπορέσω να μάθω τους συνανθρώπους  μου να ψαρεύουν , ώστε να μην χρειάζεται  να εξαρτώνται απο κανέναν για την υπόλοιπη τους ζωη.
Επιθυμώ να τους βοηθήσω να γίνουν ασταμάτητοι στην δουλειά τους , δίνοντας τους την διαύγεια και το όραμα στην ζωη τους ,ώστε να ζήσουν ολοκληρώνοντας τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες τους.
Τους βοηθώ να ξεπεράσουν μπλοκάρισματα και ανησυχίες , που πολλές φορές ευθύνονται για τα πιο πολλα σωματικά προβλήματα τους , που  προκύπτουν εκει που δεν το περιμένουν.
Η εξάλειψη των αρνητικών σκέψεων , και ο σωστός τρόπος σκέψης, θα ξεκλειδώσει το μυαλό μας ωστε να μπορέσει να έλξει στη ζωή μας αυτά που εμείς επιθυμούμε .
Θα σταματήσει επιτέλους το μυαλό μας να μας ξεγελά ,και  θα ξεκινήσει να δουλεύει υπέρ μας αντί εναντίον μας.
Μόλις γίνει αυτο , που αποτελεί την βάση της ψυχικής μας ενέργειας , μέσα απο τα μονοπάτια της αυτογνωσίας , χτίζουμε ξανά τον άνθρωπο που θέλουμε να έιμαστε. Αυτο τον άνθρωπο που κοιτάει ψηλά, που ατενίζει το μέλλον με θάρρος , αυτοπεποίθηση , αποφασιστικότητα και υπομονή.
Μπορω και θέλω να ξεκλειδώσω την  ικανότητα  των ανθρώπων να κάνουν αυτα που επιθυμούν , να τους δείξω πως να ακολουθήσουν το πάθος τους. Να ακολουθήσουν τα όνειρα τους , να απολαύσουν την επιτυχία και την ευημερία αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση τους μερα με την μερα.
Σκοπός  μου είναι να τους διδάξω πως να ανακαλυψουν τις δυνάμεις τους , ωστε να μπορούν να τις χρησιμοποιούν όποτε χρειαζεται για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Leave a Reply