Πως Να Αλλάξεις Την Ζωή Σου

Συναισθήματα

Τα συναισθήματα είναι ότι πιο δυνατό έχουμε μέσα μας.
Χρησιμοποιώντας τα συναισθήματα εμείς οι άνθρωποι , μπορούμε να εκτελέσουμε τις πόσο ηρωικές πράξεις , όπως και τις πιο βάρβαρες πράξεις.
Τα συναισθήματα είναι στην ουσία το καύσιμο και το μυαλό ο πιλότος , τα οποία όταν συνδυαστούν ωθούν το σκάφος της προόδου του πολιτισμού μας.

Όμως ποιος είναι εκείνα τα συναισθήματα που στην πραγματικότητα μας ωθούν ώστε να εκτελούμε τις πράξεις?
Υπάρχουν τρία βασικά συναισθήματα, το κάθε ένα ξεχωριστά μπορεί να πυροδοτήσει την πιο απίστευτη δραστηριότητα. Την μέρα εκείνη που θα επιτρέψεις σε αυτά τα συναισθήματα να γίνουν το καύσιμο των επιθυμιών σου, εκείνη την ημέρα μπορείς να αλλάξεις ολοκληρωτικά τη ζωή σου.

Απέχθεια

Η απέχθεια η αποστροφή ,μπορεί να αλλάξει δραματική την ζωή ενός ατόμου. Το άτομο που νιώθει απέχθεια η έχει φτάσει στο σημείο μηδέν , έχει φτάσει στο σημείο που δεν έχει γυρισμό . Τότε αυτός η αυτή είναι έτοιμος να πετάξει τα γάντια από τον αγώνα, και να πει αρκετά, δεν πάει άλλο. Έτσι βγαίνουν παραγωγικές πράξεις μέσα από το συναίσθημα της αποστροφής.

Αποφασιστικότητα

ΟΙ πιο πολλοί από μας χρειαζόμαστε να στριμωχτούμε άσχημα , για να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι. Και όταν στριμωχτούμε τότε έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτά τα συναισθήματα που μας προκαλούν πονοκέφαλο, άλλες φορές ταχύ καρδιά και άλλες φορές μας ξεβολεύουν τόσο που δεν μας κολλά ύπνος την νύχτα.

Παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις μπορεί να οδηγηθούμε σε μια σημαντική εσωτερική διαμάχη. Αντιμαχόμενα συναισθήματα , το καθένα για τους δικούς του λόγους, συνθέτουν ένα σκηνικό μάχης μέσα στο μυαλό μας. Και εμείς πρέπει να αποφασίσουμε για το τι θα γίνει. Ότι και να γίνει όμως ένα είναι το σίγουρο, πως πρέπει να πάρεις μια απόφαση . Είναι προτιμότερο να πάρεις μια λάθος απόφαση παρά να μην κάνεις τίποτε.

Επιθυμία

Πως μπορεί κανείς να αναπτύξει την επιθυμία?
Νομίζω πως δεν μπορώ να απαντήσω κατευθείαν αυτή την ερώτηση γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι. Ξέρω όμως δυο πράγματα για τις επιθυμίες.

Πως πηγάζουν από μέσα και όχι από έξω
Πως μπορεί να ενεργοποιηθούν και από εξωτερικούς παράγοντες.

Σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να ενεργοποιήσει της επιθυμίες μας . Αρκεί να ξέρεις τι θες και που στοχεύεις . Και να αποφασίσεις να μην τα παρατήσεις ποτέ . Ναι . Υποσχέσου στον εαυτό σου να μην τα παρατήσεις ποτέ.

Υπάρχει ένα μήνυμα σε όλα αυτά που προανέφερα. Ρωτά τον εαυτό σού´´ πόσο πρέπει να προσπαθήσω για να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα ´´? προτείνω να απαντήσεις , ´´ όσο χρειάζεται´. Αυτό σημαίνουν αυτά τα 3 συναισθήματα .

Last updated by .

Leave a Reply