Πως να Νικήσεις το Φόβο της Απόρριψης

Το να ζητάς αυτό που θέλεις θεωρείται υποτιμημένο και λάθος πολλές φορές από τους ανθρώπους. Και όμως εκπληκτικά πράγματα έχουν δοθεί σε ανθρώπους επειδή απλά ζήτησαν αυτό που ήθελαν. Είτε πρόκειται για χρήματα , βοήθεια η υποστήριξη , οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να ρωτήσουν για αυτό που χρειάζονται για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα . Μπορεί να θεωρούν πως μπορεί να μοιάζουν άπληστοι η ανήμποροι , η να ντρέπονται για να μην τους παρεξηγήσουν Πιο πιθανό όμως είναι να τους κρατά πίσω ο φόβος της απόρριψης. Αλλά ακόμα και να φοβούνται να ακούσουν την λέξη όχι, το κακό γίνεται είδη στον εαυτό τους με το να μην ρωτούν.

Εσύ ρωτάς για αυτό που θέλεις? Φοβάσαι την απόρριψη? Λοιπόν σκέψου αυτό..Η απόρριψη είναι απλά μια ιδέα. Πραγματικά δεν υπάρχει η απόρριψη. Το να σε απορρίψουν δεν θα σε κρατήσει πίσω σε οτιδήποτε- μόνο εσύ μπορείς να κρατήσεις πίσω τον εαυτό σου. Αν σου πουν όχι σε κάτι που ζητάς , ρώτησε απλά τι είναι αυτό που χρειάζεται να αλλάξεις η να κάνεις για να το πάρεις, η απλώς ζήτησε το μια άλλη στιγμή όταν οι συνθήκες θα έχουν ωριμάσει για να πραγματοποιηθεί αυτό. Όταν συνειδητοποιήσεις πως δεν υπάρχει καμία αξία στην απόρριψη , θα αισθάνεσαι και σαφώς πιο άνετα στο να ζητάς πράγματα.
Αρχικά ρώτα με τέτοιο τρόπο σαν να πιστεύεις πως αυτό που ζητάς θα σου δοθεί σίγουρα. Έχε αυτοπεποίθηση στις κουβέντες σου και πίστευε πως δεν υπάρχει λόγος για να μην το λάβεις. Αν σου πουν όχι, μην το βάλεις κάτω , απλώς ίσως χρειάζεται να τροποποιήσεις το πλάνο σου σε οτιδήποτε κάνεις ώστε να έχεις τα μέγιστα και πιο επιθυμητά αποτελέσματα.

Επίσης να είσαι συγκεκριμένος στο τι ζητάς ακριβώς. Θέλεις ίσως να βγάλεις άλλα 7.000 Ευρώ το χρόνο? Τότε δεν ρωτάς απλώς για μια αύξηση . Ρώτα για Ευρώ το χρόνο. Τα ασαφή αιτήματα φέρνουν και ασαφή αποτελέσματα , ασαφείς απαντήσεις. Μην ρωτάς το σύντροφο σου για πιο πολύ ελεύθερο χρόνο. Ζήτα του να βγείτε σε ραντεβού το Σάββατο το βράδυ. Ζήτα απλά και ξεκάθαρα και θα λάβεις αυτό που ζητάς. Ξεκάθαρα.

Αν καταλάβεις πως λειτουργεί και τι υποδηλώνει η απόρριψη , τότε έχεις κατορθώσει ένα πολύ σημαντικό χτύπημα στο περιοριστικό σου πιστεύω , που σε οδηγεί σε αυτή την λάθος αντίληψη, και ταυτόχρονα κάνεις ένα τεράστιο άλμα στο να εκπληρώνεις και να υλοποιείς τους στόχους σου. Προπονήσου στο να ζητάς και θα γίνεις πολύ καλός σε αυτό σύντομα. Δημιούργησε μια λίστα με όλα τα πράγματα που θέλεις να ζητήσεις και ξεκίνα να το κάνεις. Με στυλ αποφασιστικότητα , κουράγιο και θέληση όλα όσα θελήσεις θα γίνουν πραγματικότητα. Αρκεί να ξέρεις τι θές ……

Last updated by .

Leave a Reply