Πως μπορείς να βγάλεις πιο εύκολα λεφτά? Η αλήθεια στο πιάτο σου

Ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να βγάλεις λεφτά  στην ζωή σου είναι και να καταφέρεις να αυξήσεις την δύναμη της ζωής σου η όπως λέμε να γίνεις πιο δυνατός.

Στην κλίμακα μέτρησης από το  0 έως το 10 , ας υποθέσουμε πως το μηδέν αντιπροσωπεύει μηδέν ενέργεια και το δέκα άριστη ενέργεια.

Αν κάποιος βρίσκεται στο μηδέν είναι νεκρός. Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι ζουν οριακά πάνω από το μηδέν .

Από την άλλη μεριά , το 10 αντιπροσωπεύει το υψηλότερο  ποσοστό ενέργειας διαθέσιμο. Όσο κάποιος αναβαίνει την κλίμακα σταδιακά , θα του συμβαίνουν και πιο ωραία πράγματα στη ζωή του γιατί δονείται και κινείται ενεργειακά σε υψηλοτέρα επίπεδα ενέργειας.

Όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις στην κλίμακα , τόσο πιο εύκολα γρήγορα και αποδοτικά θα μπορέσεις να κάνεις σωστή χρήση του Νόμου της έλξης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να σκεφτείς μια σκέψη, να βάλεις το απαραίτητο συναίσθημα στη σκέψη αυτή και μετά , αυτή η σκέψη σαν αποτέλεσμα υλοποιείται ταχύτατα, επειδή η δύναμη της ζωής σου ρέει  μέσα σου άφθονη  χωρίς να μπλοκάρεται από κάτι.

Το επίπεδο ενέργειας σου  τότε , όχι μόνο έλκει χρήματα στην ζωή σου , αλλά έλκει και οτιδήποτε άλλο, συμπεριλαμβανομένων ανθρώπους . Αν έχεις χαμηλό ποσοστό ενέργειας , δηλαδή νιώθεις πεσμένος , σκέφτεσαι αρνητικά η  ανησυχείς , τότε αυτό ακριβώς θα έλξεις και στην ζωή σου . Με άλλα λόγια δηλαδή , έλκεις τα πάντα στη ζωή σου σαν αποτέλεσμα του  χαμηλού επιπέδου ενέργειας που βρίσκεσαι .

Αυτό που θέλουν οι πιο πολλοί  συνάνθρωποι μας είναι στη πραγματικότητα ενέργεια, χωρίς όμως να γνωρίζουν η να έχουν συναίσθηση για αυτήν. Νομίζουν ότι θέλουν πιο πολλά χρήματα , αλλά και από αυτά που διαβάζεις ,  τα χρήματα είναι απλώς μια άλλη μορφή ενέργειας.

Εδώ θα πρέπει να σταθείς και να το σκεφτείς για λίγο, γιατί αυτό είναι και μια σημαντική παράμετρος ώστε να ανοίξεις τη ροη των χρημάτων στη ζωή σου.

Όταν μπορέσεις και κατανοήσεις πλήρως αυτό , τότε θα δεις και τον κόσμο και τα πράγματα τελείως διαφορετικά.  Και λέγοντας το και πιο απλά, όταν μπορέσεις και αυξήσεις το επίπεδο ενέργειας σου, θα αυξήσεις και τα χρήματα σου. Είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα τόσο όμορφο.

Last updated by .

Leave a Reply